Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Arrabal Arroyo Primero in 29700 Vélez-Málaga

Arrabal Arroyo Primero

29700 Vélez-Málaga, Spanje
Vraagprijs € 1.095.000,- k.k.

Omschrijving

Vrijstaand landhuis met apart gastenverblijf, all in met meubels, inventaris en machinerie!!

Mango en Avocado Farm zorgen voor een uitstekend inkomen. Slechts 10 minuten rijden van het strand. Vijf minuten rijden van het centrum van Vélez Málaga.

We
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Woonhuis Bouwjaar 2003 Woonoppervlakte 222 m² Aantal kamers 3
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaand landhuis met apart gastenverblijf, all in met meubels, inventaris en machinerie!!

Mango en Avocado Farm zorgen voor een uitstekend inkomen. Slechts 10 minuten rijden van het strand. Vijf minuten rijden van het centrum van Vélez Málaga.

We zijn verheugd om deze gevestigde Finca aan te bieden die door de huidige eigenaren een totale renovatie heeft ondergaan tot een uitzonderlijke standaard.

Een uitgelezen kans om een kwaliteitswoning te verwerven met een onafhankelijk gastenverblijf, dat een uitstekend jaarinkomen genereert.

Het hoofdgebouw/de woning van de eigenaar is door de huidige eigenaren volledig opnieuw ontworpen volgens hoge specificaties.

De accommodatie heeft een lichte en luchtige open indeling. Aandacht voor detail en design combineren modern leven met de schoonheid van het omliggende platteland.

De open leefruimte biedt duidelijk afgebakende gebieden, bestaande uit een woon/eetkamer en een op maat gemaakte ingerichte keuken met uitstekende werkbladen, een kookeiland en geïntegreerde apparaten.

Alleen het huis + gastenverblijf 222 m2 - Terrassen 141 m2

De master suite beschikt over een grote tweepersoonsslaapkamer met inbouwkasten, een inloopkast en een ensuite badkamer met 'voor hem en haar' dubbele wastafels en een grote inloopdouche.

De tweede slaapkamer biedt tal van inbouwkasten.

De voorzijde van het pand heeft een groot terras/entertainmentgedeelte met uitzicht op het omliggende platteland.Naast het terras is een aparte "casita" met een traditionele landelijke keuken. Aan de achterzijde van de casita is een privéterras met een jacuzzi, die de ideale entertainment- en ontspanningsruimte compleet maakt.

Een vrijstaand pension is volledig gerenoveerd en biedt uitstekend gastenverblijf bestaande uit een woonkamer/keuken met open haard, een ruime tweepersoonsslaapkamer en een doucheruimte. Dit pand biedt gastenverblijven/uitstekende verhuurmogelijkheden.

Het terrein is volledig omheind.

Automatische poorten leiden de oprit naar een parkeerplaats voor tal van voertuigen.

Aan de achterzijde van het landgoed bevinden zich tal van bijgebouwen, perfect voor het stallen van voertuigen/machines.

De finca is volledig onder handen genomen en wordt in perfecte staat te koop aangeboden. De woning heeft een eigen bron plus een watertank.Alle bomen krijgen water en er is een nieuw "top of the range" watersysteem geïnstalleerd voor gebruiksgemak.

De geschatte tijd die nodig is om de boerderij in de huidige staat te houden, is 20 uur per week.

De boerderij bestaat uit 500 "Hass" avocadobomen, 100 "Osteen" grote mangobomen, 160 Kent mangobomen en 50 Keitt mangobomen (bijna 2 jaar oud)

In 2024 worden 680 nieuwe mangobomen bij geplant.

Voor persoonlijk gebruik is er een verscheidenheid aan bomen, waaronder citroen, sinaasappel, mandarijn en perzik.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 1.095.000,- kosten koper Prijs per m² € 4.932,43 Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Woonhuis Soort woning Bungalow Type woning Vrijstaande woning Kwaliteit woning Luxe Subtype woning Niet-repeterend permanent Bouwjaar 2003 Bouwvorm Bestaande bouw Ligging Aan drukke weg, vrij uitzicht, open ligging, buiten bebouwde kom en landelijk gelegen Bijzonderheden Toegankelijk voor ouderen en toegankelijk voor minder validen Oppervlakte en inhoud Woonoppervlakte 222 m² Perceeloppervlakte 17500 m² Externe bergruimte 300 m² Inhoud 700 m³ Gebouwgebonden buitenruimte 30 m² Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal badkamers 1 Badkamer Voorzieningen Douche, Wastafelmeubel, Dubbele wastafel, Toilet Aantal woonlagen 1 woonlaag Voorzieningen Buitenzonwering, Airconditioning, Jacuzzi, Rookkanaal Energie Isolatie Dubbel glas Warmwater Elektrische boiler eigendom Buitenruimte Tuin Tuin rondom Hoofdtuin Tuin rondom Kwaliteit tuin Fraai aangelegd Bergruimte Schuur / Berging Vrijstaand steen Voorzieningen Voorzien van elektra en voorzien van water Parkeergelegenheid Parkeerfaciliteiten Op eigen terrein Dak Soort dak Tentdak Materiaal Pannen Toelichting Met lichtkoepel Overig Permanente bewoning Ja Onderhoud binnen Goed tot uitstekend Onderhoud buiten Goed tot uitstekend Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte Kadastrale gegevens Gemeente Malaga Sectie A Perceelnummer 215 Oppervlakte 17500 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Arrabal Arroyo Primero, 29700 Vélez-Málaga

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contactformulier


Neem contact met ons op middels onderstaand formulier.

 
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring