Mijn favorieten

AANKOOP | zonder zorgenWaarom u zou kiezen voor een aankoopmakelaar? Van Wensen Makelaars weet het antwoord. Van Wensen Makelaars neemt u zoveel mogelijk werk uit handen en vormt een gedegen en deskundig partner in het traject.  Van Wensen Makelaars zorgt ervoor dat uw belang volledig voorop komt te staan, onderhandelen zonder emotie en met vakkennis. Van Wensen Makelaars zorgt voor een ontspannen en begrijpelijk traject.
 

 
  aaaa Vrijblijvende kennismaking met u en uw specifieke woonwensen. Het begint met wederzijds vertrouwen waarbij we elkaar goed moeten leren kennen. Hoe ziet uw ideale woning eruit?
 
   Van Wensen Makelaars adviseert om de eerste bezichtiging zelf te doen. Wij gaan graag mee met een tweede bezichtiging. Voorafgaand aan deze bezichtiging doen wij research op kantoor zodat wij goed beslagen ten ijs komen!
 
  Als het goede gevoel bij de tweede bezichtiging bevestigd wordt start de onderhandeling. Van Wensen Makelaars staat als een blok voor u en houdt het contact met de verkopend makelaar. In sommige gevallen zal Van Wensen Makelaars adviseren om een deskundige in te schakelen zoals een fiscalist, notaris of een bouwkundige.
 
  Na overeenstemming volgt de opmaak van de contracten. Van Wensen Makelaars controleert alles zorgvuldig zodat u weet dat u met een gerust hart kunt tekenen. Van Wensen Makelaars bespreekt met u het contract, maar ook de notarisstukken. Op de dag van overdracht gaat Van Wensen Makelaars mee naar de woning voor inspectie en is iemand van Van Wensen Makelaars bij het transport aanwezig op het kantoor van de notaris. Na de overdracht komt een leuke en intensieve periode ten einde.

 
Toch komt het niet helemaal ten einde. De deur bij Van Wensen Makelaars staat altijd open. Mochten er toch nog vragen zijn of bent u benieuwd naar de waarde van uw woning bijvoorbeeld een jaar of twee later? Van Wensen Makelaars helpt u graag!


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring