Mijn favorieten

Huis verkopen Noordhoek

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Wilt u uw huis verkopen in de omgeving van Noordhoek? Een professionele makelaar van Van Wensen Makelaars uit Klundert helpt u graag met een persoonlijke aanpak, want u staat bij ons centraal. Samen verkopen wij uw huis in Noordhoek. Dit gaat volgens een vast stappenplan, zodat u weet waar u aan toe bent.

Huis verkopen?

Het stappenplan bij het verkopen van uw huis in Noordhoek

Wanneer u met de hulp van onze specialisten uw huis in Noordhoek gaat verkopen, volgen wij een stappenplan, zodat u zeker weet dat er niets vergeten wordt. Dit stappenplan ziet er als volgt uit:
  1. We plannen een vrijblijvende kennismaking, zodat we uw wensen kunnen bespreken en elkaar goed leren kennen.
  2. We maken een plan van aanpak bij het verkopen van uw huis in Noordhoek.
  3. We zorgen voor het opnemen en inmeten van alle maten in uw woning met de allernieuwste technieken. Ook zorgen we voor professionele foto’s.
  4. Bij de verkoop van uw woning maken wij gebruik van een groot en lokaal netwerk, sociale media en diverse woningverkoopsites. Verder proberen wij op zoek te gaan naar een persoonlijke match.
  5. Tijdens de onderhandelingen ontvangt u helder advies en tussentijdse rapportages over de vorderingen.
  6. Het is zover: uw woning is verkocht! Onze specialisten zorgen voor een gedegen contract. Dit contract voldoet aan alle eisen van de notaris en alle wettelijke eisen.

Een duidelijk proces bij de verkoop van uw woning

Wanneer u uw woning verkoopt via Van Wensen Makelaars, leiden onze specialisten u graag langs alle stappen in het stappenplan. Dit duidelijke proces verhoogt de kans dat uw woning snel verkocht wordt tegen een gunstige prijs. Maak daarom vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Bel hiervoor naar 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Huis verkopen willemstad | Huis verkopen zevenbergen | Huizen te koop in zevenbergen

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring