Mijn favorieten

Huis verkopen Standdaarbuiten

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Heeft u uw droomhuis gevonden en wilt u uw huidige huis verkopen met de hulp van een makelaar in uw regio Standdaarbuiten? Laat uw woning dan opnemen in het aanbod van Van Wensen Makelaars, een ervaren makelaar in Klundert.

Huis verkopen?

Maak kennis met de makelaar die uw huis in Standdaarbuiten of omgeving gaat verkopen

Wanneer u bij ons aanklopt om uw huis in Standdaarbuiten met onze hulp te verkopen, komen wij graag bij u langs om de details te bespreken. Dit kan op een door u gekozen tijdstip. Zo leren we elkaar beter leren kennen en wordt er vertrouwen gekweekt, wat heel belangrijk is in het verkoopproces. Hierna maakt uw persoonlijke makelaar een gedetailleerd plan van aanpak op.

Het daadwerkelijke verkoopproces is toegespitst op uw situatie

Nadat u het plan van aanpak heeft goedgekeurd, nemen wij uw woning officieel op in ons aanbod. Onze specialist komt nogmaals bij u langs om alles op te meten. Ook worden er professionele foto’s gemaakt met de allernieuwste technieken, zodat potentiële kopers een goed beeld van uw woning krijgen. Daarna wordt uw woning gepresenteerd op diverse kanalen, zoals social media. Ook maken wij gebruik van ons uitgebreide lokale netwerk.

Het is bijna zover: we gaan uw huis in Standdaarbuiten verkopen!

Wanneer uw woning is opgenomen in ons aanbod en op een aantrekkelijke manier gepresenteerd is, kan het ieder moment zover zijn: de missie om uw huis in Standdaarbuiten te verkopen, is eindelijk gelukt. Maar dan beginnen de onderhandelingen. Toch een stressvolle periode. Maar ook hier helpen wij u graag bij. Uw persoonlijke makelaar heeft regelmatig contact met u om de vorderingen te bespreken. Hierbij krijgt u eerlijk advies. Zo wordt uw woning in een mum van tijd verkocht! Is het zover? Dan stellen wij voor u een gedegen contract op, waardoor u aan alle eisen van de notaris en de wet voldoet.

Onze ervaren makelaars helpen u van A tot Z

U leest het, wij helpen u vanaf het moment dat u besloten heeft uw huis in Standdaarbuiten te verkopen tot het moment waarop het contract wordt getekend. Heeft u daarna nog vragen? Ook dan bent u bij ons altijd welkom. Neem snel contact op met de makelaar waar u nog echte service ervaart. Hiervoor belt u naar 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Huis verkopen fijnaart | Huis verkopen noordhoek | Huis verkopen willemstad

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring