Mijn favorieten

Makelaar Fijnaart

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Maak een afspraak bij de makelaar in de regio Fijnaart met het meest uitgebreide pakket aan diensten. Of u nu een grondige taxatie wilt laten uitvoeren, hulp wilt hebben bij het verkopen van uw huis of juist een nieuw huis zoekt, onze ervaren specialisten staan altijd voor u klaar. Neem dus snel contact op!

Huis verkopen?

Hulp van een professionele makelaar bij de verkoop van uw huis in de omgeving van Fijnaart

U wilt uw huis verkopen, maar dat is niet zo gemakkelijk. Want hoe valt uw huis nu op tussen alle huizen die er te koop zijn? Om op te vallen kiest u ervoor om uw huis in de regio van Fijnaart te verkopen via Van Wensen Makelaars. Wij zetten moderne middelen in om uw huis zo snel mogelijk te verkopen. Zo staat uw huis zeker in de schijnwerpers bij een professionele makelaar in de omgeving van Fijnaart!

Maak kennis met onze moderne technieken

Tegenwoordig staat de techniek voor niets. Wanneer uw huis te koop staat, kunnen potentiële kopers zelfs virtueel door uw huis lopen, om een goede indruk te krijgen van uw woning. Dit kan met onze unieke virtuele tour, waarmee de mogelijke koper in ‘poppenhuisview’ een overzicht krijgt van uw woning. Via animatiebeelden kunnen potentiële kopers een dwarsdoorsnede van uw woning bekijken en vervolgens inzoomen op ieder afzonderlijk vertrek. Handig toch?

Laat uw huis opnemen in ons ruime aanbod van woningen

Wij hebben een ruim aanbod aan woningen in verschillende prijsklassen. U kunt dus ook uitstekend bij een van onze makelaars terecht voor het kopen van een nieuwe woning in de omgeving van Fijnaart. Wilt u uw woning in ons aanbod laten opnemen, een nieuwe woning kopen of uw woning laten taxeren? Bel ons voor het maken van een afspraak, zodat we samen kunnen bekijken hoe we u het best kunnen helpen. U bereikt ons op het volgende telefoonnummer: 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Huis verkopen standdaarbuiten | Huis verkopen fijnaart | Huis verkopen noordhoek

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring