Mijn favorieten

Makelaar Willemstad

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Van Wensen Makelaars is een moderne makelaar in de omgeving van Willemstad. U heeft niet alleen informeel contact met uw persoonlijke makelaar, in ons kantoor in de buurt van Willemstad, maar ook heeft u de mogelijkheid om uw nieuwe woning te bezichtigen met onze nieuwe techniek: de virtuele tour. Tijdens deze ‘poppenhuisview’ krijgt u een goede indruk van uw nieuwe huis. Bent u helemaal enthousiast geraakt? Dan gaan we samen kijken in uw nieuwe huis, zodat we u helemaal kunnen bijpraten over de woning.

Huis verkopen?

De makelaar uit de omgeving van Willemstad met goede referenties

Met onze jarenlange ervaring hebben wij al tientallen mensen geholpen aan een nieuwe woning of geholpen met de verkoop van hun woning. Bijna iedereen die wij geholpen hebben, is tevreden over onze service. Onze professionele aanpak en eerlijke en goede informatie wordt geroemd. Veel mensen prijzen ook onze heldere communicatie.

Neem een kijkje in het ruime aanbod woningen

In ons ruime aanbod vindt u verschillende soorten woningen, geschikt voor ieder budget. Dit varieert van knusse rijtjeshuizen tot ruime villa’s. Heeft u in ons ruime aanbod op onze website nog niet uw droomhuis gevonden? Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag zoeken. U kunt ons bereiken op telefoonnummer: 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Makelaar zevenbergen | Taxateur fijnaart | Taxateur zevenbergen

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring