Mijn favorieten

Makelaar Zevenbergen

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Van Wensen Makelaars is de meest complete NVM makelaar uit de omgeving van Zevenbergen. U kunt bij ons terecht voor alle diensten die u van een moderne, betrouwbare makelaar mag verwachten. Wanneer u uw huis wilt verkopen, zetten wij alle middelen in om snel een nieuwe eigenaar voor uw huis te vinden die er met veel plezier gaat wonen.

Huis verkopen?

De moderne en betrouwbare makelaar in de regio Zevenbergen, aangesloten bij de NVM

Wanneer u uw huis wilt verkopen, doen onze ervaren specialisten er alles aan om uw huis snel van eigenaar te doen wisselen. Wij plaatsen een advertentie op verschillende woningsites, gebruiken diverse social media kanalen en zetten onze virtuele tour in om een zo goed en positief mogelijk beeld te geven van uw woning. Mensen kunnen als het ware door uw huis lopen om alles te bekijken. Dit versterkt hun positieve gevoel over uw huis, waardoor potentiële kopers sneller een bod uitbrengen! Als ervaren NVM makelaar hebben wij een groot netwerk in de omgeving van Zevenbergen, dat wij graag inzetten om uw huis te verkopen.
 

Een ruim aanbod aan verschillende huizen

Wij zijn ook actief als aankoopmakelaar in de regio Zevenbergen. Wij hebben een ruim aanbod met huizen in verschillende prijsklassen. Of u nu wilt wonen in een gezellige eengezinswoning of een schitterende villa: het is allemaal mogelijk. Wij gaan graag op zoek naar uw droomwoning, dus maak snel een afspraak voor het doorspreken van uw woonwensen!
 

U staat centraal bij de NVM makelaar in de omgeving van Zevenbergen

Het belangrijkste bij het zoeken naar een woning zijn uw woonwensen. U moet natuurlijk prettig kunnen wonen in uw nieuwe huis. Wilt u onze expertise inschakelen om uw huis te verkopen, dan luisteren wij naar uw wensen en verkopen uw huis op de manier die u wenst. Bel voor het plannen van een kennismakingsgesprek naar 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Taxateur fijnaart | Taxateur zevenbergen | Makelaar fijnaart

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring