Mijn favorieten

Taxateur Zevenbergen

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Voordat u uw huis gaat verkopen, is het handig de deskundige hulp van een taxateur bij u uit de buurt in Zevenbergen in te schakelen. Onze betrouwbare taxateurs zijn NRVT-geregistreerd, wat wil zeggen dat zij voldoen aan Europese regelgeving. Ook zijn wij aangesloten bij het NWWI validatie instituut, waardoor wij mogen taxeren voor banken.

Huis verkopen?

Duidelijk stappenplan bij de gespecialiseerde taxateur in de regio Zevenbergen

Wanneer u onze taxateur inschakelt voor een betrouwbare waardebepaling van uw huis in Zevenbergen of omgeving, gaat deze zorgvuldig te werk. Zo weet u zeker dat aan alles gedacht is en u niet voor onaangename verrassingen komt te staan tijdens het verkoopproces. Zo wordt uw huis snel verkocht en kunt u een nieuw hoofdstuk in uw leven beginnen in een nieuwe woning.

Ruim aanbod aan woningen in diverse stijlen en prijsklassen

Wist u dat u ook voor het kopen van een nieuwe woning terechtkunt bij Van Wensen Makelaars? Wij hebben een groot aanbod aan woningen in de wijde omgeving van Zevenbergen. Zo heeft u snel een nieuwe woning gevonden, na het verkopen van uw huis. Deze woningen variëren van appartementen tot ruime stadswoningen. Heeft u uw droomhuis al gevonden?

Neem contact op met de meest complete makelaar

U kunt bij Van Wensen Makelaars terecht voor een uiteenlopend pakket aan diensten. Van het taxeren van uw woning, tot het verkopen ervan én het kopen van een nieuwe woning. Bent u klaar voor een nieuwe stap in uw leven? Bel dan: 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Makelaar fijnaart | Huis verkopen standdaarbuiten | Huis verkopen fijnaart

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring