Mijn favorieten

VERKOPEN | met succesU wilt uw huis gaan verkopen? Daar helpt Van Wensen Makelaars u graag mee. Een van onze makelaars komt graag bij u langs op een door u gekozen tijdstip.
 
Waarin onderscheidt Van Wensen Makelaars zich? Het verkopen van uw woning is niet de kunst. Het inventariseren van uw wensen en hier samen met u een traject voor uitstippelen wel. Het doel van Van Wensen Makelaars is dat u zonder zorgen kunt verhuizen. Van Wensen Makelaars denkt vanuit uw behoeften en dit is onbegrensd.  Van Wensen Makelaars biedt u:


 
  

aaaa

 
Vrijblijvende kennismaking met u, uw wensen en uw woning. Alles begint met wederzijds vertrouwen, elkaar goed leren kennen dus. 
Presentatie plan van aanpak en hierbij is commitment het belangrijkste. Verkopen doen we voor elkaar en met elkaar. 
Opname, inmeten, fotograferen met de allernieuwste technieken en aanmelden van uw woning. Help ons hierbij, u kent uw huis het beste. Breng uw enthousiasme over op ons en Van Wensen Makelaars brengt gedegen professie in.
  
In de actieve verkoopfase maakt Van Wensen Makelaars gebruik van een groot (lokaal)netwerk, sociaal-media, diverse (woning)websites en persoonlijk matchen. Dat resulteert in bezichtigingen. Een enthousiaste makelaar met kennis van zaken zorgt voor verbinding. U wordt van alles op het juiste moment op de hoogte gehouden. 
Bij onderhandelingen heeft u veelvuldig contact met Van Wensen Makelaars. U ontvangt helder advies en tussentijdse terugkoppelingen van de resultaten. 
Uw woning is verkocht. Van Wensen Makelaars vertaalt de vaak mondelinge afspraken naar een gedegen contract. Dit schriftelijk opgemaakte en door partijen getekende contract is een vereiste voor de notaris om het eigendom over te kunnen laten gaan. In de Nederlandse wetgeving is deze eis opgenomen.


Eigenlijk neemt u nooit afscheid van Van Wensen Makelaars. De deur zal altijd open blijven staan. Toch eindigen we bij de notaris. Hier gaat het formele eigendom over op de koper. In het traject voorafgaand aan deze dag regelt en controleert Van Wensen Makelaars alles.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring