Mijn favorieten

VIRTUEEL BEZICHTIGEN | Vanuit thuis uw huis bekijkenEn ineens ziet u uw droomwoning te koop staan. U wilt natuurlijk meteen alles weten en het liefst dezelfde minuut bezichtigen. Soms kan dat, maar vaak wenst een verkoper een paar dagen om nog even de woning goed te presenteren om u van de beste indruk te voorzien. Of door drukte lukt het u maar niet om daadwerkelijk een keer te gaan kijken. Wij begrijpen dat heel goed. Dus dachten we: "Waarom maken we dingen dan niet makkelijker."

Door middel van de nieuwste technieken heeft Van Wensen Makelaars de primeur om u op een unieke manier onze nieuwste woningen te laten bezichtigen vanuit uw luie stoel. Makkelijker kunnen we het niet maken.

Hoe het werkt? Eigenlijk vrij eenvoudig. U zoekt uw droomwoning via onze site. Onder het tabblad media ziet u virtuele tour, dat is waar het begint. De rest wijst zichzelf. Ontdek, bekijk, ervaar en geniet. 

Het is een begin, een eerste stap, zo zien wij het. Eerst maar eens proeven of het iets voor u zou kunnen zijn. En als het eerste gevoel goed is gaan we natuurlijk in het echt kijken. Dan maakt Van Wensen Makelaars graag gebruik van uw spaarzame tijd om op het gemak uw droomhuis te gaan bekijken.

Hieronder alvast een voorproefje van wat u kunt verwachten!

Veel kijkplezier.