Mijn favorieten

Huis verkopen Zevenbergen

  •  Gebruik van moderne technieken
  •  Persoonlijk kennismakingsgesprek
  •  Groot lokaal netwerk

Wanneer u uw huis wilt gaan verkopen, omdat u bijvoorbeeld in Zevenbergen wilt gaan wonen, dan is het krijgen van persoonlijke begeleiding wel prettig. Deze persoonlijke begeleiding krijgt u bij Van Wensen Makelaars uit Klundert. Veelvuldig contact is hierbij belangrijk, zodat u goed op de hoogte blijft van het hele verkoopproces.

Huis verkopen?

Het proces bij het verkopen van uw huis in de regio Zevenbergen

Als u uw huis verkoopt met de hulp van de ervaren verkoopmakelaars van Van Wensen Makelaars, verloopt dit volgens een vastomlijnd proces. Na een vrijblijvende kennismaking wordt er een plan van aanpak gemaakt, zodat de te volgen stappen voor iedereen duidelijk zijn. Vervolgens zorgen we ervoor dat uw huis zo positief mogelijk in de markt komt te staan. Dit doen we door middel van het zorgvuldig opmeten van alle maten en door het maken van professionele foto’s.

Wij gebruiken alle middelen om uw huis in de regio Zevenbergen te verkopen

Na het doen van de voorbereidingen, is het echt tijd geworden om uw huis in de omgeving van Zevenbergen te verkopen. Hierbij maken we gebruik van ons grote lokale netwerk, maar ook moderne middelen als sociale media en diverse woningwebsites worden aangeboord. Verder proberen wij woningzoekenden die zich bij ons gemeld hebben, persoonlijk te matchen met u als huizenverkoper. Tijdens de onderhandelingen behartigen wij uw belangen zo goed mogelijk en hebben we regelmatig contact om de vervolgstappen te bespreken. Hierbij ontvangt u helder advies en tussentijdse terugkoppeling van de resultaten.

Verkoop uw woning snel met hulp van uw persoonlijke verkoopmakelaar

Uw persoonlijke verkoopmakelaar helpt u bij het opstellen van een contract wanneer uw huis verkocht is. Onze service houdt dus niet op nadat uw huis verkocht is. Wilt u ook zulke complete service bij het verkopen van uw huis in de omgeving van Zevenbergen? Bel dan vandaag nog voor het maken van een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking. U bereikt ons op 0168-40 14 67.

 

Ook interessant

Huizen te koop in zevenbergen | Makelaar bosselaar | Makelaar langeweg

Bel mij

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring